Meniu
Cum cumpar?

 

SELECTARE PRODUSE
Daca un produs vi se pare interesant, apasati pe imaginea sau pe denumirea acestuia si veti avea afisata o pagina cuprinzand detaliile produsului. Daca doriti sa vedeti o fotografie detaliata a produsului, apasati pe link-ul imagine marita, aflat sub fotografia produsului.

 

CUMPARARE PRODUSE

Dupa ce v-ati hotarat asupra produsului pe care doriti sa-l cumparati, apasati pe butonul adauga in cos si produsul va fi adaugat in cosul dvs. de cumparaturi. In acest moment puteti sa va intoarceti la cumparaturi pentru a adauga si alte obiecte in cos, sau puteti trimite comanda, completand formularele privind datele de contact si de livrare.

 

CREARE CONT UTILIZATOR

Pentru a putea cumpara din magazinul virtual www.cabinadus.ro, trebuie sa aveti un cont personal deschis pe acest site. Contul personal este un instrument simplu si eficient care va garanteaza confidentialitatea comenzilor, oferindu-va multe facilitati (lista de adrese personala, istoricul comenzilor). Deschiderea contului este gratuita si nu dureaza mai mult de doua minute. Pentru a va deschide un cont, accesati link-ul creaza cont nou ce se gaseste in caseta contul meu din partea dreapta a paginii.

 Nota: Este necesar sa aveti  e-mail valid pentru a va putea deschide un cont de cumparaturi.

   

TRANSMITERE COMANDA

Dupa introducerea in cosul de cumparaturi a produselor pe care doriti sa le comandati, apasati butonul comanda si veti incepe procesul de comanda. Programul va introduce automat ca adresa de livrare adresa  pe care ati introdus-o atunci cand ati creat contul. 

 

Dupa ce v-ati hotarat asupra adresei de livrare a produsului, apasati pe butonul continuare si veti trece la un ecran de confirmare finala a datelor comenzii. In acest moment va puteti intoarce sa corectati informatiile care sunt gresite sau, daca totul este corect, puteti trimite comanda catre www.cabinadus.ro prin intermediul butonului "Trimite".

 

Informatii

 

Cel mai vandut