Meniu
Cum sa luam masura?

  

 

Dorim sa facem o precizare foarte importanta si anume ca masurile cabinelor de dus confectionate de noi  sunt conforme cu cazile/caditele de dus standard. Totusi , in cazul unei diferente mici de cota, cabina de dus se poate modifica foarte usor la locul de montaj, prin ajustarea sinelor de culisare din pvc.

 

 

 

 

 

Pentru a fi siguri ca achizitionati cabina de dus corecta, va recomandam ca initial sa va masurati propria cada/ cadita de dus. Aceasta se face masurand pe exterior marginea cazii/caditei de dus. 

  

Iata cateva exemple de situatii des intalnite:  

 

 

Cadita de dus patrata montata intre 3 pereti (1 latura libera): masurati latura libera pornind de la perete pana la celalalt perete, deasupra caditei de dus.

 

 

 

Cadita de dus patrata montata in colt (2 laturi libere): masurati ambele laturi libere pornind de la perete pana la marginea exterioara a caditei. 


 

 

Cadita de dus patrata montata lipita de un perete (3 laturi libere): masurati ambele laturi libere pornind de la perete pana la marginea exterioara a caditei iar latura din fata a caditei, din marginea externa in margine externa.

 

 

 

 

 

 

 

 

Informatii

 

Cel mai vandut