Meniu
TERMENI SI CONDITII

Termeni si conditii

 • Cumpararea produselor folosind acest site, implica acceptarea unor termeni si conditii, prezentate in continuare si pe care va rugam sa le cititi cu atentie. Compania S.C. ITALBOX IMPORT EXPORT S.R.L isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara nici o notificare.
 •  
 • Produsele comercializate prin intermediul site-ului www.cabinadus.ro , proprietatea S.C. ITALBOX IMPORT EXPORT S.R.L sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de Factura fiscala, Declaratie de Conformitate si Certificat de garantie.
 •  
 • Intregul continut al site-ului www.cabinadus.ro - imagini, texte, grafica, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea S.C. ITALBOX IMPORT EXPORT S.R.L si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei S.C. ITALBOX IMPORT EXPORT S.R.L a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
 • S.C. ITALBOX IMPORT EXPORT S.R.L. isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

 

DISPONIBILITATE DE STOC

 • S.C. ITALBOX IMPORT EXPORT S.R.L nu poate garanta disponibilitatea in stoc, la orice ora, a tuturor produselor afisate. Din acest motiv compania isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta. Clientul va fi anuntat telefonic despre indisponibilitatea de stoc si, dupa caz, va primi inapoi banii incasati pentru respectiva comanda in cazul in care plata a fost facuta in avans.

 

CONDITII DE RETUR

 • Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate astfel: " Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii in cazul incheierii contractului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. S.C. ITALBOX IMPORT EXPORT S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.

 

 • Cf  O.U.G. 34/2014, art 16, lit. C, clientul nu poate trimite retur " produse executate dupa specificatiile prezentate de consumator/client sau personalizate in mod clar."
 • Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in diferite  mod (culoare, accesorii, aspect etc.),

 

GARANTIA

 • Garantia se solutioneaza la sediul S.C. ITALBOX IMPORT EXPORT S.R.L. (prezentat in pagina de contact), prin repararea sau inlocuirea produsului defect. Conditiile de garantie sunt in conformitate Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia. Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, surse defecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor, etc. Instalarea sau punerea in functiune a produselor de catre persoane neautorizate duc la pierderea garantiei. Garantia este solutionata in maxim 20 zile lucratoare de la receptionarea produsului in service. Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei revine in responsabilitatea clientului.

 
Politica de confidentialitate

 • S.C. ITALBOX IMPORT EXPORT S.R.L. certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
 • Informatiile furnizate catre S.C. ITALBOX IMPORT EXPORT  S.R.L. sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse, efectuarea comenzilor online, conform legilor in vigoare.

 

 • S.C. ITALBOX IMPORT EXPORT S.R.L. garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite numai pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.
 •  
 • S.C. ITALBOX IMPORT EXPORT S.R.L. nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.
 •  

 • Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa sa de e-mail furnizata, trimitind un e-mail la adresa office@italbox.ro
 •  
 • S.C. ITALBOX IMPORT EXPORT S.R.L. nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

 

Informatii

 

Cel mai vandut